Praktijk Blyenbeek

Praktijk Blyenbeek

Praktijk Blyenbeek is een kleine, vrijgevestigde praktijk voor psychosociale therapie, coaching en counseling in Hoensbroek.

 

 

Aanmelding

Aanmelden kan telefonisch of via e-mail.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 045 - 5114884.                 Krijgt u ons niet aan de lijn, laat dan een bericht achter, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

 

Werkwijze 

De eerste afspraak, tevens kennismaking, duurt ongeveer 60 minuten en is er op gericht om uw wensen goed in beeld te brengen en verwachtingen en doelen van de therapie te bespreken. In overleg worden afspraken gemaakt over het vervolgtraject (aantal sessies, de frequentie en de vorm van de therapie). Gedurende het herstelproces heeft u de mogelijkheid om nieuwe inzichten en ervaringen direct in uw eigen omgeving toe te passen.  U kunt de therapie op elk gewenst moment onderbreken of stoppen.

U leert om op een andere manier met situaties om te gaan zodat u er geen of minder last van heeft. Daarnaast bent u in staat om zelfstandig keuzes te maken en grenzen aan te geven. U bent weer in balans met uzelf en uw omgeving.

Nazorg

Ook na afloop van de behandeling kunt u een beroep blijven doen op de professionele steun van onze medewerkers. De praktijk heeft een speciaal nazorgprogramma dat u kan helpen om terugval te voorkomen. Regelmatig contact via telefoon en/of e-mail is ook mogelijk.

Afspraak verzetten of annuleren

Een afspraak verzetten of afzeggen kan altijd, maar laat het ons 24 uur van tevoren weten, zodat we iemand anders kunnen inplannen.

Ontwikkeling door GSD ICT-Services B.V.