Praktijk Blyenbeek

Praktijk Blyenbeek

Praktijk Blyenbeek is een kleine, vrijgevestigde praktijk voor psychosociale therapie, coaching en counseling in Hoensbroek.

De praktijk

Praktijk Blyenbeek is kleinschalig en persoonlijk van opzet. De praktijkvoering wordt gekenmerkt door klantvriendelijkheid, professionaliteit, openheid, vertrouwen en respect. Onze praktijk is laagdrempelig (u kunt zonder verwijskaart terecht) en de lijnen met onze cliënten zijn kort en direct. Wij kennen geen wachtlijst en u bent altijd op de afgesproken tijd aan de beurt.  De basisequipe van Blyenbeek bestaat uit een team van enthousiaste en hbo/academisch geschoolde medewerkers met elk hun eigen expertise, interesse en ervaring. De praktijk ligt in een prettige, rustige en groene omgeving met veel privacy.
U parkeert direct voor de deur.

Blyenbeek heeft als doel het functioneren van mensen, op niveau van het individu, binnen relaties met anderen (partner, gezin, werk) te verbeteren. De therapie wordt geboden in de vorm van individuele gesprekken. Wij voeren deze missie uit door:

De praktijkDe praktijkvoering in Blyenbeek is 'evidence based'. Wij doen wat helpt. Onze dienstverlening is gebaseerd op verschillende wetenschappelijke inzichten en theoretische modellen waarvan uit de praktijk gebleken is dat deze goed werken.  Onze werkwijze is afgestemd op uw eigen wensen, ervaringen en mogelijkheden. Wij zoeken samen naar kwaliteiten, groei en oplossingen op maat, niet naar tekortkomingen of problemen.

Een huisbezoek behoort tot de mogelijkheden als u slecht ter been bent of  een andere beperking heeft. Ook buiten kantooruren kunt u in de praktijk terecht voor een afspraak.

Voor complexe problematiek, zoals drugs- en/of alcoholverslaving, borderline, schizofrenie, adviseren wij een doorverwijzing naar specialistische zorgverleners.

Ontwikkeling door GSD ICT-Services B.V.