Praktijk Blyenbeek

Praktijk Blyenbeek

Praktijk Blyenbeek is een kleine, vrijgevestigde praktijk voor psychosociale therapie, coaching en counseling in Hoensbroek.

Wie zijn wij?

 
Victorien Teunissen-van Bree

Victorien Teunissen-van Bree, BSW 

 
Praktijkhoudster en registertherapeute®
 
victorien@praktijk-blyenbeek.nl
 

Ik ben getrouwd, moeder van twee kinderen, van oorsprong maatschappelijk werkster (HBO-mw), met meer dan 20 jaar werkervaring in het begeleiden van volwassenen met een psychosociale en/of werkgerelateerde problematiek. Aanvullende studies: NLP. Mijn passie: de balans van mensen herstellen, waarbij de toegevoegde waarde ligt in het bevorderen van groei en persoonlijk geluk. Inspirerend, inlevend, katalysator, enthousiast, warm, humor, betrokken, vriendelijk, gevoelig, reflecterend, flexibel, doelgericht, intuïtief, puur en open kenmerken mijn persoonlijkheid.

 

Drs. Dick Teunissen 

 
Praktijkhouder, gedragswetenschapper 
 
dick@praktijk-blyenbeek.nl
 

Ik ben van huis uit maatschappelijk werker (HBO-mw). Daarnaast afgestudeerd in de criminologische wetenschappen (o.a. forensische psychiatrie, psychopathologie, gerechtelijke geneeskunde) aan de Katholieke Universiteit te Leuven. In die periode heb ik samengewerkt met patiënten in Passage 144, een psychiatrisch behandelcentrum voor psychopathologische stoornissen, waaronder schizofrenie, bipolaire stoornis, borderline, angst-, dwang- seksuele-,  en (gender)identiteitstoornissen. Verder heb ik ruim 30 jaar praktijkervaring in het werken met enkel- en meervoudige psychosociale problematiek bij mensen met uiteenlopende achtergronden. Enkele studies: psychologie,  anatomie, Fysiologie en Pathologie, NLP, Mindfulness Based Cognitive therapy, AD(H)D. Als freelance trainer heb ik professionals begeleid die in hun werksituatie te maken krijgen met slachtoffers van (seksueel) geweld. Mijn passie: mensen bewust maken van hun verborgen talenten en zelfoplossend vermogen. Daadkracht, no nonsense, pragmatisch, positief, betrokken, humor, open, enthousiast, rustig, spiegelend, motiverend en optimisme kenmerken mij en mijn werkwijze.

 

Ontwikkeling door GSD ICT-Services B.V.